Известие

Collapse
No announcement yet.

МиТо при представителя в София?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
    Аз официално обявена цена не виждам! И понеже всеки се пробва, да пробвам и аз. Базовия модел ще струва към 35-37 000 лв., топ модификацията със всички екстри ще е към 42 000лв. Може пък и да си струва! Ако не-винаги ще има (неу)дачия за недоволните.
    И въобще за нас българите, гроздето винаги ще е кисело. По един или друг начин, сами си го правим. Някак си не можем да се зарадваме за нещо, което не притежаваме.
    Ама това е щот сме бедни. Та поради тази причина МиТо не е хубава кола. Това е!
    Младеж,
    я виж тук "бедните" германци на колко си я купуват:http://www.bg.autoscout24.com/Detail...d=veutxjp1yqnx
    А това е ценатa за Progresion - http://www.bg.autoscout24.com/Detail...d=veutxjp1zqnw
    Това са средно около 27 и 28 000 лв.
    Както и да го смяташ, по-евтино е от там да се купи кола
    А и получаваш по-дълга гаранция!
    sigpic

Comment

тука може да се видят официалните цени за Англия - най-високата за 155bhp с всякакви възможни глезотии като blue&me и 17 инчови гуми (неща , които гарантирано няма да са във високия пакет в БГ, а ще са само екстра) е 36 хиляди лева ! С по-къса гаранция при това...

Comment

Както винаги сме преебани
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
          Както винаги сме преебани
          ти па нещо ново ли разбра .
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

който има желание съм сигурен, че ще намери начин да отиде по европа да си я купи

Comment

изчакайте и ще видите че цената в БГ ще е една идея по-ниска от тази в Европа
              разбира се оборудването може би малко ще се различава
              въпреки това цената тук ще е по-ниска

----------------------------
              FIAT Bravo във Facebook

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                Младеж,
                я виж тук "бедните" германци на колко си я купуват:http://www.bg.autoscout24.com/Detail...d=veutxjp1yqnx
                А това е ценатa за Progresion - http://www.bg.autoscout24.com/Detail...d=veutxjp1zqnw
                Това са средно около 27 и 28 000 лв.
                Както и да го смяташ, по-евтино е от там да се купи кола
                А и получаваш по-дълга гаранция!
                Добре, бе дъртия! Ми купи си я от там!
                Не разбирам само, за колата ли говорим или за фирмата вносител?
                А "бедните" германци за колко купуват други марки коли? Само Алфа Ромео ли е по-скъпа у нас, или и БМВ, Ауди, Волво,Сааб и т.н?
                Май говорим за различни неща. Дреме ми за Милано моторс, аз говоря за Алфа Ромео МиТо. Под "оценяване" не съм имал предвид буквално цена на автомобила, а съвсем друго нещо, което няма смсъл да обяснявам(поне в този форум, мисля).
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Много скъпо мито 43бона,колата още толкова... ами ДДС то и става много

Ще изчкаме и ще видим за цените

Иначе какво да кажа
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

Реално една от малкото марки дето са по-скъпи в БГ е Алфа... Другите марки са доста по-евтини тук. Фиат Браво е едно 3 хиляди евро по-малко в бг и излиза доста по-евтино от Мито (при еднакви двигатели и горе-долу еднакво оборудване), а на запад Мито-то е по-евтино от Браво-то

Иначе Мито-то си е супер, но в червено. В бяло и черно не ми хареса...

Comment

Не че нещо, ама тъй като ви гледам всички сте се засилили да си купувате ново Мито от магазина
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                        Добре, бе дъртия! Ми купи си я от там!
                        Не разбирам само, за колата ли говорим или за фирмата вносител?
                        А "бедните" германци за колко купуват други марки коли? Само Алфа Ромео ли е по-скъпа у нас, или и БМВ, Ауди, Волво,Сааб и т.н?
                        Май говорим за различни неща. Дреме ми за Милано моторс, аз говоря за Алфа Ромео МиТо. Под "оценяване" не съм имал предвид буквално цена на автомобила, а съвсем друго нещо, което няма смсъл да обяснявам(поне в този форум, мисля).
                        Я по-кротко с хормоните
                        Ти ако се обиждаш на младеж, представям си как се ядосваш в задръстванията
                        Говоря за представителите, а не за марката!
                        Ако на теб не ти дреме, то на мен ми дреме, може да имам някакъв интерес към този модел

п.с. Много лесно се юрка младежта
                        sigpic

Comment

специално за алфа ми.то бях питала на кви цени ще са и бяха по-различни от тези които са споменати тук
                          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

митото е много красиво но тази цена но май май ще го почакаме да поевтинее
                            Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от boyo Покажи съобщение
                              Реално една от малкото марки дето са по-скъпи в БГ е Алфа...
                              бъркаш, имаш кола Х на цена 50 000 със Х екстри в бг... в италия колата Х със Х екстри ти струа към 60 000
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                                Я по-кротко с хормоните
                                Ти ако се обиждаш на младеж, представям си как се ядосваш в задръстванията
                                Говоря за представителите, а не за марката!
                                Ако на теб не ти дреме, то на мен ми дреме, може да имам някакъв интерес към този модел

п.с. Много лесно се юрка младежта
                                Имаш бира като се видим!
                                На 35г. съм, имам книжка от 91-ва(В,С,М и Ткт) и карам непрекъснато. Та и в задръстванията се справям добре.
                                Моят коментар беше единствено и само за колата. А относно политиката на вносителите, нямам никаква разлика с мнението ти. И интерес за МиТо-то нямам, по-скоро за 159! Но...има време.
                                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Working...
                                X